Van Dijk var best i august

Virgil van Dijk er stemt frem som månedens spiller i klubben.

12. sep 2018 kl 16.18 Arild Skjæveland

Virgil van Dijk stikker av med den første bestemannsprisen for sesongen, og var Liverpools beste spiller i august.

Kapteinen til Nederland har bidratt til at laget kun har sluppet inn ett mål på de fire første kampene for sesongen. De tre nominerte var Van Dijk, Mohamed Salah og Sadio Mané.

Forrige sesong vant Salah bortimot samtlige månedens spiller-priser.

Fortsatt rom for forbedring

Midtstopperen var diplomatisk og trakk frem laget da han ble gitt prisen onsdag.

– Dette er første gang jeg har vunnet, og jeg er veldig glad for det – men alle på laget fortjente prisen denne måneden. Alle har vært strålende, og har gitt alt. Det kan du se på resultatene, sier han til Liverpoolfc.com.

– Jeg er veldig glad for at vi gjør det så bra for øyeblikket, og vi må holde det gående. Vi har hatt kamper der vi har måttet kjempe for det, og vi har måttet gi alt. Samtidig har vi vist kvalitetene våre. Ta Crystal Palace borte som et eksempel. Det var en veldig tøff kamp en mandagskveld. Supporterne deres var høylytte og gjorde det vanskelig for oss. Det var tøft, men vi gjorde det og er veldig glade for det.

– Vi har gjort det bra jevnt over, og hatt våre øyeblikk i kamper som vi er veldig fornøyd med. Det er samtidig ting vi må forbedre, men det er fint å ha noe å jobbe med, sier klubbens nummer 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]