Ny klubbrekord

Aldri før har Liverpool vunnet alle sine sju første kamper i en sesong.

22. sep 2018 kl 20.04 Einar Kvande

– En gang var jeg med på å tape sju kamper på rad, og det føltes annerledes, om jeg skal være ærlig, spøkte Jürgen Klopp etter at rekorden var et faktum.

– Den gangen vant vi kamp nummer åtte 5-0, noe som var veldig kult, la han til.

– Ja, jeg er overrasket over at vi har vunnet alle de sju første kampene, for du kan ikke forvente det. Men alle prestasjonene våre så langt har vært gode nok til å vinne kampene. Det har vært ulike utfordringer, med motstandere som har hatt forskjellige spillestiler.

Kampene kommer tett som hagl

– Guttene har virkelig skredet til verket, og vært på hugget i de ulike kampene. Det er bra. Men nå kommer den neste på onsdag, og så en ny på lørdag, og så igjen onsdag. Ukene blir veldig korte etter hvert, og så avslutter vi denne perioden med en fin kamp mot Manchester City!

– Det blir tøft, men det blir det for alle, så det er helt greit. Det er bedre å vinne disse kampene enn å spille uavgjort eller tape dem, og jeg er helt sikker på at vi er modne nok til å ta dette på riktig måte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]