Tolererer ikke «det er bare ligacupen»-holding

Jürgen Klopp med klar beskjed til spillerne før onsdagens kamp.

26. sep 2018 kl 09.57 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp er klar på at ligacupen (Carabao Cup) er en mulighet for spillere som ellers ikke får mye spilletid til å imponere. Men han vil ikke tolerere at noen mister konsentrasjonen underveis i onsdagens kamp mot Chelsea.

Klopp bekreftet på sin pressekonferanse før kampen at Simon Mignolet vil starte i mål, men andre spillere som har fått lite eller ingen spilletid kan også få sjansen. Dette gjelder Dominic Solanke, Fabinho, Naby Keita, Daniel Sturridge, Alberto Moreno og Nathaniel Clyne.

– De har allerede et press på seg. Hvis de ikke leverer, er det vanskelig å forbedre situasjonen. Men situasjonen er ikke dårlig for noen i dette laget for øyeblikket. De har det bra, sier Klopp ifølge Daily Mail.

– Krever hundre prosent konsentrasjon

– Fotballspillere er vant med det. Men å spille en kamp på 50 prosent ville være bortkastet tid og ville ikke gitt mye mening. Man må alltid være hundre prosent konsentrert, fokusert og alt. Man må bare være i øyeblikket og ikke tenke på hvor det fører hen.

Og Klopp har en klar beskjed om hvordan man kan komme på managerens dårlige side.

– Hvis jeg ser én spiller med holdningen: «det er bare ligacupen», så kan vi (han og spilleren) ha et virkelig problem. Men det vil ikke være noen slike spillere.

– Spillerne må bevise hele tiden, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]