– Liverpool må gå for ligatittelen

Manager for morgendagens motstander, Mark Hughes, mener tiden har kommet for Liverpool.

21. sep 2018 kl 18.20 Johannes Steen

Lørdag tar Liverpool imot Southampton til sesongens sjette Premier League-kamp. Da har de røde sjansen til å innkassere sin sjette seier og full pott.

Southampton-manager Mark Hughes er imponert over hva han ser av Liverpool for tiden, og tror Jürgen Klopps mannskap har alle tiders mulighet til å ta sitt første Premier League-trofé denne sesongen.

– Jeg mener de nå er på et punkt i sin utvikling der de helt klart må gå for Premier League-tittelen, slår Hughes fast.

– De vil sannsynligvis ikke si det offentlig, men jeg kan se for meg – gitt at de ikke har vunnet den på 28 år – at det er den ene tingen de virkelig vil ønske å fokusere på og vinne om de kan.

Tror bredde kan gjøre forskjellen

– De har brukt mye penger. Det er alle topplagene nødt til, ellers blir du passert av alle andre. Så for øyeblikket er de bedre enn de har vært på mange, mange år.

– Man må kunne si at førstelleveren deres er veldig veldig sterk, vel så sterk som noe annet lag i ligaen, men nå ser også troppen deres, som vil bære dem hele sesongen, veldig sterk ut i tillegg. Det kan bli forskjellen for dem i år.

Totalt sett står Mark Hughes gutter med én seier, to uavgjort og to tap på de fem første kampene i Premier league, samt en sier i Ligacupen. Sørkyst-klubben har rotet bort fem poeng etter å ha ledet denne sesongen.

– Det har skjedd de siste kampene, men vi ser ikke på det som at vi gjør noe feil i måten vi møter kampene på og hvordan vi presterer for øyeblikket, det er bare noe som skjedde.

– Vi presterer på et bra nivå, men vi har mer framgang og utvikling inne. Vi er ubeseiret på tre kamper, så det er sånn vi fokuserer på våre prestasjoner i det siste, sier Hughes.

Kampen mot Southampton på Anfield har avspark lørdag klokken 16:00, og kan sees på TV2 sport Premium og TV2Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]