NYANSATT:  Maurizio Sarri har bare vært Chelsea-manager siden midten av juli, men har foreløpig oppnådd gode resultater med London-laget.

Tror på Liverpool-triumf i Premier League

Maurizio Sarri legger presset på Liverpool før lørdagens kamp.

På pressekonferansen i forkant av lørdagens toppoppgjør på Stamford Bridge velger Chelsea-manager Maurizio Sarri å bruke store ord om Jürgen Klopps Liverpool. Etter 28 års tørketid tror han Anfield-klubben nå er i stand til å ta steget opp og vinne ligatrofeet.

– De er et lag på toppnivå. De har jobbet med den samme manageren i fire sesonger; nå er de klare for å vinne Premier League, slår han fast.

Inntil forrige serierunde var det Chelsea som med full pott ledet ligaen med marginalt bedre målforskjell enn Liverpool. Men et svakt uavgjort-resultat mot West Ham sørget for at de helrøde klatret alene til topps etter den solide 3–0-seieren mot Southampton dagen før. 

NY DUELL:  Jürgen Klopp og Sarri møttes for første gang til kamp på onsdag. Nå møtes de igjen når Liverpool får sin revansje bare tre dager senere.

Etter West Ham-kampen gikk Chelsea-manager Maurizio Sarri langt i å legge presset på Liverpool i forkant av de to kampene lagene skulle spille mot hverandre i løpet av denne uken. 

– Vi skal møte et lag som har hatt den samme treneren i 3-4 år. De ligger et hakk foran oss for øyeblikket. Det er bare 35-40 dager siden vi begynte å jobbe sammen. Trekk fra 10 dager for landskampene, så det er litt tidlig for oss. Vi må jobbe, så kan vi kanskje om et år være på det samme nivået som Liverpool.

Tror på revansjesugent Liverpool

Selv om Chelsea i midtuken trakk det lengste strået og tok seg videre i ligacupen, tar den tidligere Napoli-manageren på ingen måte lett på oppgaven som venter når spillere som Alisson, Mo Salah og Roberto Firmino returnerer i startoppstillingen. 

– I morgen er en annen kamp i en annen turnering med en annen førsteellever. Jeg tror kanskje Liverpool kan ha økt vinnerviljen etter onsdagen. Det var en vanskelig kamp på onsdag, og det vil bli en vanskelig kamp i morgen, sier Sarri. 

Kampen har avspark lørdag 18:30, og kan i Norge sees på TV2 Sport Premium og TV2 Sumo.

Del

Maurizio Sarri

13.10.2018 09:43

– Er ikke dette moro

Det var kommentaren fra Jürgen Klopp til Maurizio Sarri da Liverpool lå under på Stamford Bridge.

29.09.2018 22:20

– Det var en fantastisk kamp

Maurizio Sarri kunne ikke gjøre annet enn å smile etter kampen.

27.09.2018 17:24

Før kamp i motstanderleiren:Skaden som får Chelsea-supporterne til å bite negler

Mot West Ham forrige helg haltet Antonio Rüdiger av banen. Hvorvidt tyskeren rekker lørdagens kamp kan bli matchavgjørende, mener supporterlederen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+