Tror på Liverpool-triumf i Premier League

Maurizio Sarri legger presset på Liverpool før lørdagens kamp.

28. sep 2018 kl 17.19 Johannes Steen

På pressekonferansen i forkant av lørdagens toppoppgjør på Stamford Bridge velger Chelsea-manager Maurizio Sarri å bruke store ord om Jürgen Klopps Liverpool. Etter 28 års tørketid tror han Anfield-klubben nå er i stand til å ta steget opp og vinne ligatrofeet.

– De er et lag på toppnivå. De har jobbet med den samme manageren i fire sesonger; nå er de klare for å vinne Premier League, slår han fast.

Inntil forrige serierunde var det Chelsea som med full pott ledet ligaen med marginalt bedre målforskjell enn Liverpool. Men et svakt uavgjort-resultat mot West Ham sørget for at de helrøde klatret alene til topps etter den solide 3–0-seieren mot Southampton dagen før.

NY DUELL:
NY DUELL:  Jürgen Klopp og Sarri møttes for første gang til kamp på onsdag. Nå møtes de igjen når Liverpool får sin revansje bare tre dager senere.

Etter West Ham-kampen gikk Chelsea-manager Maurizio Sarri langt i å legge presset på Liverpool i forkant av de to kampene lagene skulle spille mot hverandre i løpet av denne uken.

– Vi skal møte et lag som har hatt den samme treneren i 3-4 år. De ligger et hakk foran oss for øyeblikket. Det er bare 35-40 dager siden vi begynte å jobbe sammen. Trekk fra 10 dager for landskampene, så det er litt tidlig for oss. Vi må jobbe, så kan vi kanskje om et år være på det samme nivået som Liverpool.

Tror på revansjesugent Liverpool

Selv om Chelsea i midtuken trakk det lengste strået og tok seg videre i ligacupen, tar den tidligere Napoli-manageren på ingen måte lett på oppgaven som venter når spillere som Alisson, Mo Salah og Roberto Firmino returnerer i startoppstillingen.

– I morgen er en annen kamp i en annen turnering med en annen førsteellever. Jeg tror kanskje Liverpool kan ha økt vinnerviljen etter onsdagen. Det var en vanskelig kamp på onsdag, og det vil bli en vanskelig kamp i morgen, sier Sarri.

Kampen har avspark lørdag 18:30, og kan i Norge sees på TV2 Sport Premium og TV2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]