– Vi er glade for at Danny Ings ikke spiller i dag

Jordan Henderson har merket seg den tidligere lagkameratens gode form siden Ings kom til Southampton.

22. sep 2018 kl 09.00 Einar Kvande

Danny Ings er ikke spilleberettiget for Southampton i kampen mot Liverpool på Anfield i dag, fordi han fortsatt bare er på utlån fra Liverpool, og dermed ikke har lov til å spille mot klubben han er utlånt fra. Til sommeren gjøres imidlertid overgangen permanent.

Lagkaptein Jordan Henderson mener det er gode nyheter for Liverpool at Ings ikke får lov til å spille dagens kamp.

– Vi kan ikke legge skjul på at vi er henrykt over at Danny ikke kan spille mot oss i dag, fordi denne første sesongen hans i Southampton er på en låneavtale. Det sier jeg ikke for å være ekkel. Vi er glade fordi vi har førstehånds kjennskap til hvor god han kan være, skriver Henderson i sin faste spalte i Liverpools kamp-program.

– Når fotballfolk snakker om Danny er det alltid i positive ordelag, men ofte fokuseres det på hvilken flott fyr han er og hvor gode holdninger han har. Begge deler er korrekt. Han er en fyr du elsker å tilbringe fritiden din sammen med, og hans gode humør er veldig smittende. Men folk bør ikke ignorere hans fotballtalent heller. Teknisk er han strålende, og han er ekstremt dyktig, fortsetter Hendo.

En ny start

– Dannys Liverpool-karriere ble ikke slik han hadde håpet, og da han fortalte oss at han kom til å forlate oss i sommer og skrive under for Southampton var det klart at det ville bli en ny start for ham. Som alle andre på laget vårt er jeg glad for at han fikk den overgangen han ønsket seg. Jeg har selv vært så heldig at jeg har fått representere hjembyen min tidligere i karriere, så jeg vet hva det betyr. Southampton er Dannys hjem. Det er hans klubb, og det betyr at hvert mål han scorer og hvert poeng han tar der betyr enda mer for ham.

– Det har vært strålende å se den gode starten han har fått i Southampton. Det er ikke tvil om at han kommer til å score mange mål og bli en stor helt der. Og alle i vår garderobe vil heie på ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]