– Vi kan ikke dra til Anfield og være redde

Mark Hughes er opptatt av at hans Southampton-lag skal ha en positiv innstilling foran møtet med Liverpool.

21. sep 2018 kl 12.07 Einar Kvande

Mark Hughes mener at hans Southampton-lag ikke har noen grunn til å frykte Liverpool foran Premier League-kampen på Anfield lørdag ettermiddag. Southampton kastet bort to poeng mandag kveld, da Glenn Murray satte et straffespark i mål og utlignet til 2-2 for Brighton på overtid.

Målscorere for Southampton mandag var Pierre-Emile Højbjerg og Danny Ings. Sistnevnte får ikke spille mot Liverpool, siden han er utlånt fra Anfield-klubben denne sesongen, før overgangen gjøres permanent til sommeren.

En stor test

– Vi ser frem til kampen på Anfield. Det er en stor test for oss. Det forstår vi alle. Det er ikke noe enkelt sted å få med seg poeng fra under noen omstendigheter, sier Hughes til Southamptons offisielle nettside.

– For øyeblikket er Liverpool i meget god form. De spiller eksepsjonelt bra, og får resultater, så det blir ikke enkelt for oss. Men vi kan ikke frykte dem. Vi må reise dit og være positive, og se hvor det tar oss, legger han til.

– Det viktigste fra vårt ståsted, er etter min mening at vi spiller ok. Vi er ubeseiret på de tre siste kampene. Når du reiser til Anfield trenger du selvtillit og tro på det du driver med. Det skal vi forsøke å vise. Det er viktig at vi fortsetter fremgangen, og fortsetter å bygge videre på våre egne prestasjoner. Klarer vi det, vil det gå bra, avslutter Hughes.

Liverpool v Southampton har avspark klokken 16.00 lørdag 22. september, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]