The Times:Alexander-Arnold er nestemann på listen

Andy Robertson har signert – nå blir Trent den neste som vil tilbys ny kontrakt.

18. jan 2019 kl 12.50 Arild Skjæveland

Torsdag kom meldingen om at Andy Robertson har skrevet under på en ny femårskontrakt med Liverpool FC.

Ifølge velinformerte Paul Joyce i The Times er det grunn for å tro at Trent Alexander-Arnold blir den neste som tilbys en ny langtidskontrakt i klubben.

20-åringens skrev under på sin nåværende avtale sommeren 2017, og har kontrakt frem til 2021. Det er en avtale der han gradvis går opp i lønn, og ifølge Chris Bascombe i The Telegraph steg han i fjor til 40.000 pund i uken.

Nå er det mulig at han har gått opp ytterligere i lønn siden det, men han er likevel langt bak sine lagkamerater, og vil trolig få en avtale som gjenspeiler hvor viktig han er for laget.

Stjernene er på lange kontrakter

2018 var et godt år for nye kontrakter. Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané signerte alle nye langtidsavtaler med klubben.

Liverpool Echo har kommet med en oversikt over hvor lange kontrakter Liverpools nøkkelspillere er på. Flere av spillerne har nylig forlenget med klubben, og er i sin beste alder.

Se varigheten i faktaboksen til høyre.

Til sommeren går kontraktene til Daniel Sturridge, Alberto Moreno, Lazar Markovic og Conor Randall ut. Det virker usannsynlig at noen av dem vil få nye avtaler i klubben, om ikke noe helt spesielt skulle skje i siste halvdel av sesongen.

James Milner, Joel Matip, Adam Lallana, Nathaniel Clyne og Divock Origi sine kontrakter går ut om 18 måneder, sommeren 2020.

Sommeren 2021 går avtalene til Alexander-Arnold, Gini Wijnaldum, Dejan Lovren og Simon Mignolet ut. Det er ventet at sistnevnte blir solgt til sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]