Gini håper å rekke lørdagens kamp

Midtbanespilleren har slitt med et vondt kne.

18. jan 2019 kl 09.40 Arild Skjæveland

Tidlig denne uken kom de dårlige nyhetene om at Trent Alexander-Arnold og Gini Wijnaldum begge hadde pådratt seg kneskader mot Brighton. Alexander-Arnold vil være ute mellom to og fire uker, mens Liverpools stødige midtbaneanker så ut til å miste lørdagens kamp mot Crystal Palace.

Nå forteller hovedpersonen selv at det ser bra ut.

– Jeg er bra nå. Jeg hadde litt smerter i kneet, men er bedre. Vi får se hva som skjer, men forhåpentligvis kan jeg spille på lørdag. Vi får se hva som skjer, sier Gini i et intervju vist på Premier League Today.

Wijnaldum har ikke blitt avbildet på treningene denne uken, men forhåpentligvis er han tilbake på feltet i dag. Jürgen Klopp vil komme med siste nytt på skadefronten når han møter pressen kl. 14.30 norsk tid, i en pressekonferanse vi dekker her på liverpool.no.

– Ville vært dumt om jeg sa nei

Nederlenderen har også gjort et intervju med Sky Sports. Der fikk han spørsmålet: «Tror du Liverpool vil vinne ligaen?»

– Ja – det ville vært dumt om jeg svarte nei. Det er et rart spørsmål, svarer han på Sky Sports-reporterens spørsmål.

– Dersom du spør noen fra City om de vinner ligaen i år, vil de si ja. Det er et dårlig tegn om du svarer nei. Vi får se hva som skjer på slutten av sesongen. Det eneste vi kan gjøre er å gjøre alt vi kan for å vinne hver eneste kamp, og så får vi se hva som skjer til slutt.

– Men jeg vil ikke svare nei på et slikt spørsmål – det vil være dumt.

Liverpool - Crystal Palace spilles lørdag kl. 16.00, og sendes ikke direkte på norsk TV. Kampen vises i opptak kl. 18.15 på TV 2 Sport Premium 2.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]