Bytter keeper mot Wolves

Jürgen Klopp bekreftet keepervalget under sin pressekonferanse i dag.

5. jan 2019 kl 15.00 Einar Kvande

Simon Mignolet vil stå i mål for Liverpool i FA-cupens tredje runde mot Wolverhampton på Molineux mandag kveld. Jürgen Klopp planlegger også en rekke andre endringer i startoppstillingen.

Mignolet har bare spilt en førstelagskamp tidligere denne sesongen, da Alisson Becker har storspilt siden sommerovergangen fra AS Roma.

– Simon vil spille, selvsagt. Ja, vi må gjøre endringer på laget. Det er åpenbart. Vi har vært gjennom en intens periode nå, og på et eller annet vis har vi kommet helskinnet gjennom det. Men vi må selvsagt gjøre endringer. Hvor mange det blir, vet jeg ikke, men vi må gjøre noen. Det finnes ingen andre muligheter, sa Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– En fantastisk proff

Klopp har full tillit til sin 30 år gamle reservekeeper.

– Jeg kunne ha skrevet en bok om alle Simons gode sider. Jeg er ikke sikker på om dere fikk med dere hva som skjedde under oppvarmingen mot Manchester City. Han gjorde sju eller åtte utrolige redninger. Jeg vet ikke om jeg var helt fornøyd med det. Han tok selvtilliten fra utespillerne! Han er en fantastisk proff, som har gjort det strålende så langt.

Han tok selvtilliten fra utespillerne!Jürgen Klopp

– Akkurat som de andre spillerne som ikke spiller fast hver uke, holder han et høyt nivå på trening. Kampene våre på trening der A-laget spiller mot B-laget har en usedvanlig høy kvalitet.

– Simon er en Premier League-keeper. Det vet alle. Derfor er jeg veldig glad for at jeg kan gi ham en kamp. Det blir en vanskelig kamp, men det er kanskje bare bra for en keeper. Jeg er sikker på at han vil få muligheten til å vise seg frem flere ganger i løpet av kampen.

Wolverhampton v Liverpool spilles mandag 7. januar klokken 20.45, og blir vist på Viasat 4

Har du innspill til journalisten?
[email protected]