Dagens kamp sendes kun i opptak

Liverpool tar imot Crystal Palace kl. 16.00.

19. jan 2019 kl 08.41 Arild Skjæveland

Tidligere røde som Roy Hodgson, Martin Kelly, Christian Benteke og Mamadou Sakho kommer til Anfield med ønske om å sette kjepper i hjulene for sin gamle klubb.

Kampen har avspark kl. 16.00, men sendes ikke direkte på TV 2 Sport Premium. Der sendes Manchester Uniteds hjemmekamp mot Brighton.

Målshow eller opptak

Dersom en er disiplinert og klarer å holde seg unna telefonen og sosiale medier, kan kampen ses i sin helhet i opptak på TV 2 Sport Premium 2 kl. 18.15. Samtidig går Arsenal - Chelsea direkte på TV 2 Sport Premium 1.

For dem som ikke klarer det, kan målshowet på TV 2 Sport Premium 2 være et alternativ. Der vil United - Brighton vises, men en vil få med seg alle scoringer og de største sjansene fra de andre kampene underveis.

Ellers kommer vi til å oppdatere med det som skjer på Anfield her på liverpool.no minutt for minutt.

Bli oppdatert på SMS

Dersom en ikke skal sitte foran TV-skjermen denne lørdagen, kan en abonnere på vår SMS-tjeneste, og få med seg det viktigste fra kampen.

LFC LIVE – lagoppstilling og scoringsvarsel!
Følg scoringene og det viktigste fra kampene direkte på mobilen! Vi sender melding straks scoringene kommer i tillegg til den viktigste informasjonen fra kampene.
Slik gjør du det: Send tekstmeldingenLFC LIVE STARTtil 2077.
Du får da fortløpende meldinger ved scoringer og viktige høydepunkter i alle sesongens kamper.
Pris: kr 3,- kr per melding.

Norsk lovgivining sier du må være over 18 år for å knytte deg til en slik tjeneste.

Du kan koble deg ut fra tjenestene ved å sende meldingen:LFC UPDATESTOPPtil 2077(for å stoppe nyheter) og LFC LIVE STOPPtil 2077(for å stoppe lagoppstilling/scoringsvarsel).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]