– Jeg må ta av meg hatten for Liverpool

Pep Guardiola sier de helrøde har vært best så langt denne sesongen.

19. jan 2019 kl 08.28 Arild Skjæveland

Det er ikke godt å si om det er «mindgames», eller om Pep Guardiola bare stadig får spørsmål om Liverpool fra engelske journalister.

Før helgens kamper, der de helrøde tar imot Crystal Palace på lørdag, før City skal møte Huddersfield på søndag, har han uttalt seg om det Liverpool har gjort denne sesongen.

– Det er fortsatt mange kamper igjen å spille, men det jeg kan si nå, til Liverpool og det de har gjort så langt: jeg må ta av meg hatten, sier han til Sky Sports.

Har vært best

Jürgen Klopps lag topper tabellen, fire poeng foran City.

– Når et lag vinner så mange kamper, og vinner på den måten, er det ikke fordi de har heldige eller har en god periode. Det er grunnen til at det er en stor utfordring for oss, sier Guardiola.

– Vi må være der, og la dem føle at vi er der. Det er det eneste du kan gjøre når du ligger bak. Det beste er å vinne våre kamper, og produsere i dem, slik at motstanderne føler at vi er sterke. Det er den eneste måten, sier City-sjefen.

– Vi kan ikke benekte det. Det er et lag i Premier League som til nå har vært bedre enn oss. Vi må akseptere det, og utfordre dem.

Liverpool - Crystal Palace spilles lørdag kl. 16.00, og sendes ikke direkte på TV. Kampen sendes i opptak på TV 2 Sport Premium 2 kl. 18.15.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]