Orker ikke tenke på ny kontrakt nå

Jürgen Klopp er fornøyd med den avtalen han har med Liverpool.

19. jan 2019 kl 00.00 Einar Kvande

Jürgen Klopp signerte i 2016 en ny seksårskontrakt med Liverpool som binder manageren til Anfield-klubben frem til 2022. Det har blitt spekulert i at en ny kontrakt er på trappene for den populære tyskeren, men det vil ikke hovedpersonen selv høre snakk om.

– Jeg vil bli veldig glad dersom de ikke kom til meg med dette nå, for jeg ønsker ikke å tenke på det, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Jeg har lenge igjen her. Det vil bli mange forandringer før den tid (2022, red anm), men jeg ønsker ikke å tenke på dette for øyeblikket. Jeg er inne med hud og hår dette året og neste år, og så får vi se.

Jeg er inne med hud og hår dette året og neste år, og så får vi se.Jürgen Klopp

Wagner blir ikke en del av Liverpools stab

Klopps nære venn David Wagner forlot denne uken sin stilling i Huddersfield Town, men han blir ikke en del av Liverpools stab.

– Dave er en manager, og vi trenger ikke en manager, uttaler Klopp.

– Jeg ville elske å jobbe sammen med ham en dag, men vi er for unge for det ennå, og spesielt er han for ung. Det er ingen grunn til at vi skal dele kontor. Jeg er glad for at han kan få litt ferie de neste fem månedene. Jeg er litt misunnelig også, men jeg er glad for at han får det.

– Alt er greit. Han valgte sin egen vei, og han vil velge sin egen vei de kommende årene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]