– Det er ingen grunn til frustrasjon ennå

Virgil van Dijk ber Liverpool-fansen om å være tålmodige.

31. jan 2019 kl 20.13 Odd Sindre Tonning

I et intervju med Liverpool Echo etter kampen fortalte nederlenderen at spillerne følte skuffelsen og frustrasjonen fra tribunen etter at spillet ikke ville sitte for de rødkledde mot Leicester.

– Naturligvis får man med seg følelsene blant fansen, men frustrasjonen er ikke nødvendig enda. Alle sammen ønsker så gjerne å vinne, det vil vi også, men av og til må man være litt mer tålmodige, sier van Dijk, som poengterer at det fortsatt er lenge igjen av sesongen.

Ønsker støtte

Det var kanskje noen som forventet at Liverpool skulle ta imot Leicester og plukke med seg tre enkle poeng, særlig etter den tidlige scoringen til Sadio Mané. Da dette ikke skjedde, og Leicester kjempet seg inn i kampen igjen snudde stemningen på Anfield.

Nederlands kaptein insisterer likevel på at det ikke påvirker spillerne.

– Når alt kommer til alt, så handler der om prestasjonene på banen, og vi kommer ikke til å la oss påvirke av dette.

Likevel ber han om fansens støtte, særlig når laget sliter med å prestere.

– Vi ønsker at alle skal heie oss frem og fortsette å pushe oss selv om vi møter motgang, selv om vi ligger under 1-0, eller kanskje enda mer. Vi trenger alle å dytte i samme retning, det er den eneste veien fremover.

Etter kampen mot Leicester ser det fremdeles lyst ut for Liverpool i ligaen. Til tross for poengtap, så klarte de å øke forspranget ned til Manchester City til fem poeng. På mandag skal Liverpool ut i aksjon borte mot West Ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]