– En sjokkerende avgjørelse

Neil Critchley skjønte fint lite av utvisningen av Ki-Jana Hoever.

14. jan 2019 kl 23.28 Einar Kvande

Liverpool U23 måtte nøye seg med poengdeling mot Brighton i kveld, men det store samtale-emnet etter kampen var utvisningen av Ki-Jana Hoever etter 21 minutters spill.

– Det var en sjokkernede avgjørelse, for å si det mildt. Dommeren hadde et gult kort i hånden, og hadde dømt frispark utenfor 16-meteren, noe som var riktig. Det var en klar felling, og et gult kort. George Johnston ligger i sikring. Linjemannen involverte seg, og forandret avgjørelsen. Det forandret hele kampen. Forhåpentligvis kan vi få utvisningen strøket, sier Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes vi spilte en strålende kamp. Vi startet utrolig godt, scoret og dominerte kampen. Det så ut som vi skulle øke ledelsen. Så kom denne tullete avgjørelsen som forandret kampen. Selv om vi spilte med bare ti mann på banen var det en jevn kamp. Vår keeper hadde lite å gjøre. Det var noen skudd fra distanse, men det var alt. Deres keeper hadde mer å gjøre enn vår. En del av fotballen som vi spilte, organiseringen og arbeidsmoralen, var enestående. Om fotball hadde vært rettferdig, hadde vi vunnet kampen.

– Jeg synes vi var fantastiske. Vi har noen spillere med karakterstyrke og gode egenskaper. Vi spilte intelligent uten ballen. Vi forsvarte oss godt mesteparten av tiden. De ville ha ballen en del, og det kom en del innlegg, men vi følte ikke at målet vårt var særlig truet. Men når du leder 1-0 og spiller med 10 mann, kan det alltid komme en sjanse. Det kom et innlegg, og vi forsvarte oss ikke godt nok. Men jeg synes spillet vårt, både da vi hadde fullt lag og hadde ballen mest, og da vi spilte med bare ti mann, var strålende. Vi kontrollerte lange perioder av kampen, og var hele tiden farlige på kontringer. Vi skapte en del sjanser, og hadde fortjent å vinne kampen.

Premier League Cup på søndag

Til helgen skal Liverpool U23 møte West Bromwich i en kamp i Premier League Cup.

– Guttene la ned en stor innsats i kveld, så vi må komme til hektene igjen, og det må vi sørge for at vi gjør skikkelig. Så kan vi begynne forberedelsene til West Bromwich. Vi trenger å vinne en kamp i den turneringen for å gå videre. Det er målet vårt på søndag, avslutter Critchley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]