BLE UTVIST  Men de fleste forstod lite av det røde kortet som Ki-Jana fikk mot Brighton.

Hoever fikk tidlig marsjordre da Liverpool U23 tok ett poeng

Bare en uke etter at Ki-Jana Hoever debuterte for Liverpools førstelag, ble han utvist under spill for Liverpool U23.

Liverpool U23 vil ergre seg over at det bare ble 1-1 mot Brighton på akademiet i Kirkby i kveld, etter at de ledet kampen frem til det bare gjenstod noen minutter å spille. 

Rafael Camacho ga vertene en tidlig ledelse, men ikke lenge etter fikk Ki-Jana Hoever et strengt idømt rødt kort for det som dommeren oppfattet som en felling som bakerste mann, selv om George Johnston var i sikring for Hoever. Dermed måtte Liverpool spille hele 70 minutter med ti mann på banen.

Neil Critchleys mannskap kjempet imidlertid heroisk, og var flere ganger nær ved å øke ledelsen. Pedro Chrivella hadde et par gode skuddforsøk, og Camacho hadde også et farlig frispark før pause. 

Sen utligning

Brighton-innbytter Viktor Gyokeres var nær ved å utligne bare ett minutt ut i andre omgang. Camacho var enda nærmere å doble Liverpools ledelse etter 49 minutter, men skuddet hans smalt i stolpen.

Curtis Jones hadde også et brukbart forsøk i annen omgang. 

Det så lenge ut som Liverpool skulle hale iland en 1-0 seier, men i sluttminuttene klarte Brightons Haydon Roberts å sette ballen i mål, da han stanget et innlegg fra Alex Cochrane inn i nettmaskene back Caoimhin Kelleher. Dermed endte kampen med 1-1 og poengdeling.

Liverpools lag: Kelleher, Whelan, Lewis, Hoever, Johnston, Chirivella, Randall (Masterson 59), Christie-Davies, Millar, Camacho, Jones.

Ubenyttede reserver: McKenzie-Lyle, Juanma, Coyle, Glatzel.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.02.2019 kl 14:41

– De innehar enorm kvalitet

Det er over tre år siden Jürgen Klopp forlot Bundesligaen, men han kjenner fortsatt godt til Bayern München-laget.

+
17.02.2019 kl 13:21

Vil revansjere seg mot Bayern

Naby Keita har god erfaring i å spille mot Bayern München. Gjennom sin tid i RB Leipzig har han hatt både oppturer og nedturer mot tirsdagens motstander.

+
17.02.2019 kl 12:06

Har skapt profitt på overgangsmarkedet

Michael Edwards er en mann som liker å operere i det skjulte. Siden han ble forfremmet i 2016 har han utrettet store ting på overgangsmarkedet.

+
17.02.2019 kl 09:50

Topper fair-play tabellen

Liverpool spiller renest i Premier League, mens Manchester United er blant verstingene.

+