Hoever fikk tidlig marsjordre da Liverpool U23 tok ett poeng

Bare en uke etter at Ki-Jana Hoever debuterte for Liverpools førstelag, ble han utvist under spill for Liverpool U23.

14. jan 2019 kl 22.32 Einar Kvande

Liverpool U23 vil ergre seg over at det bare ble 1-1 mot Brighton på akademiet i Kirkby i kveld, etter at de ledet kampen frem til det bare gjenstod noen minutter å spille.

Rafael Camacho ga vertene en tidlig ledelse, men ikke lenge etter fikk Ki-Jana Hoever et strengt idømt rødt kort for det som dommeren oppfattet som en felling som bakerste mann, selv om George Johnston var i sikring for Hoever. Dermed måtte Liverpool spille hele 70 minutter med ti mann på banen.

Neil Critchleys mannskap kjempet imidlertid heroisk, og var flere ganger nær ved å øke ledelsen. Pedro Chrivella hadde et par gode skuddforsøk, og Camacho hadde også et farlig frispark før pause.

Sen utligning

Brighton-innbytter Viktor Gyokeres var nær ved å utligne bare ett minutt ut i andre omgang. Camacho var enda nærmere å doble Liverpools ledelse etter 49 minutter, men skuddet hans smalt i stolpen.

Curtis Jones hadde også et brukbart forsøk i annen omgang.

Det så lenge ut som Liverpool skulle hale iland en 1-0 seier, men i sluttminuttene klarte Brightons Haydon Roberts å sette ballen i mål, da han stanget et innlegg fra Alex Cochrane inn i nettmaskene back Caoimhin Kelleher. Dermed endte kampen med 1-1 og poengdeling.

Liverpools lag: Kelleher, Whelan, Lewis, Hoever, Johnston, Chirivella, Randall (Masterson 59), Christie-Davies, Millar, Camacho, Jones.

Ubenyttede reserver: McKenzie-Lyle, Juanma, Coyle, Glatzel.