Får museum oppkalt etter seg

Egypt vil bygge et museum til ære for Mohamed Salah.

14. jan 2019 kl 17.01 Einar Kvande

Mohamed Salah er blitt kåret til årets spiller i Afrika i to år på rad nå, og hylles som en inspirasjonskilde av Egypts sportsminister Ashram Sobhy. Han avslører at det skal bygges et musuem i Egypt for å gjøre ære på Liverpool-stjernen, skriver Express.

– Overraskelsen jeg forbereder for Salah er byggingen av et museum som vil bære hans navn, ved Gezira Youth Centre i Kairo, siteres sportsministeren av den engelske tabloidavisen.

– Salah leverer enestående prestasjoner både for Liverpool og landslaget. Alle egyptere er stolte av det han har oppnådd.

– Jeg håper det vil gi ham ytterligere et løft at han igjen ble kåret til Afrikas beste spiller, slik at han fortsetter å levere enestående prestasjoner både for klubblaget og for landslaget i Afrikamesterskapet i Egypt i juni, sier Sobhy.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]