Antyder at Lallanas skade er mer alvorlig enn først meldt

Midtbanespilleren kan være ute i en måned.

14. jan 2019 kl 12.59 Arild Skjæveland

Adam Lallana var med i planene til Liverpools FA cupkamp mot Wolverhampton. Jürgen Klopp hadde snakket varmt om ham før kampen, og sa at midtbanespilleren var i strålende form.

Så fikk han en skade på trening, og var ikke med i kamptroppen på Molineux. Det har ikke kommet noen rapporter på hvilken type skade det er – men det ble omtalt som «en liten smell». I forrige uke var det snakk om at han kunne være aktuell mot Brighton dersom han kom seg gjennom trening på fredag, men han var ikke i kamptroppen på Amex Stadium.

Nå antyder Klopp at det kan være mer alvorlig for 30-åringen.

– Pausen vi får i slutten av januar kommer veldig til hjelp for guttene med skader. Jeg håper at Dejan Lovren og Joe Gomez tar store steg for å bli klare. For Adam Lallana blir det kanskje litt for tidlig, men vi har flere spillere ute som trenger tid, sier Klopp til Liverpool Echo.

Sitatene kan tolkes til at Lallana vil være satt ut av spill i hele januar.

Denne sesongen har han startet tre kamper, og kommet inn som innbytter fem ganger.

Skademareritt

De siste sesongene har vært et skademareritt for Adam Lallana. I sin tid i Southampton hadde han to kneskader, og var ute i totalt 14 kamper.

Etter overgangen til Liverpool har det blitt langt mer. Han har hatt kneskader, hamstringskader, lyskeskader, lår og hamstringskader.

Han har mistet 65 (!) kamper de siste tre sesongene på grunn av skader – og nå ser det ut til å bli enda flere.

Ifølge Transfermarkt har han vært på behandlingsbenken i 382 dager siden han kom til Liverpool – og da er ikke den siste skaden tatt med.

Lallana har kontrakt med Liverpool frem til 30. juni 2020.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]