Kan få sin første start på to måneder

Adam Lallana trenger spilletid.

7. jan 2019 kl 00.30 Einar Kvande

Adam Lallana kan få sin første start på to måneder når Liverpool gjester Wolverhampton mandag kveld. Den tidligere Southampton-kapteinen kom inn fra benken i Liverpools 2-0 seier på Molineux like før jul. Jürgen Klopp hinter om at Lallana er aktuell for mer spill på samme arena.

– Adam er faktisk i strålende form. Det er utrolig. Jeg var på nippet til å starte med ham i forrige kamp. Han er veldig bra nå, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Du lærer ikke så mye av å være skadet

– Du lærer av dine erfaringer her i livet, men du lærer ikke så mye av å være skadet. Men hvordan er humøret ditt når du kommer tilbake? Adam er en spiller som hadde spilt fire kamper om dagen om det hadde vært mulig. Han har virkelig lyst til å spille fotball. Han er i sin beste form så lenge jeg har kjent ham, og han vil spille en viktig rolle for oss denne sesongen, fortsetter Liverpool-manageren.

– Det er kult. I trening har alt vært bra, og når han kom inn har han vært bra så langt. Nå er han klar til å ta disse små stegene, og det har ikke alltid vært tilfellet tidligere.

– Han aksepterer alltid avgjørelsene mine, men så handler det om hvordan du forholder deg til dem, og om du er inne eller ute av laget. Dersom jeg begynner å tvile på en spiller, eller tror noe er galt, vil jeg snakke med dem med en gang. Men alt er fint med Adam. Han er en viktig spiller i troppen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]