En tenåring på høyreback

Det står mellom en 16-åring og en 18-åring.

7. jan 2019 kl 09.41 Arild Skjæveland

Trent Alexander-Arnold vil trolig få hvile, Joe Gomez er skadet, og Nathaniel Clyne er lånt ut til Bournemouth.

Det ser ut til å bli en debutant på høyreback når Liverpool drar til Molineux for å møte Wolverhampton i kveld, og ifølge Chris Bascombe i The Telegraph står det mellom en 18-åring og en 16-åring.

Rafael Camacho kom fra Manchester City sommeren 2016, og har gjort sakene sine bra for klubbens U23-lag. Der spiller han stort sett lenger fremme på banen. Portugiseren utmerket seg i sommerens pre-season, der han fikk mye spilletid. Trolig blir det han som starter, ifølge Bascombe.

Kan bli klubbens 3. yngste

En annen som er aktuell, er 16 år gamle Ki-Jana Hoever. Unggutten vil bli klubbens tredje yngste spiller i historien dersom han kommer på banen mot Wolves i kveld, og nederlenderen er født 18. januar 2002.

Hoever kom fra Ajax i august, og har fått mye skryt etter overgangen. Det er allerede bekreftet at han kommer til å være i kamptroppen, og han har blitt tildelt draktnummer 51.

Jack Robinson er den yngste debutanten i klubbens historie. Han var 16 år og 250 dager gammel da han debuterte mot Hull City i 2010.

Det er ventet at Jürgen Klopp vil gjøre en rekke endringer på laget til kveldens kamp. Simon Mignolet, Alberto Moreno, Adam Lallana og Naby Keita vil trolig være med fra start

Wolverhampton - Liverpool spilles kl. 20.45, og sendes på Viasat 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]