Fikk smertestillende rett før avspark

Trent Alexander-Arnold pådro seg en skade under oppvarmingen, men spilte hele kampen på Amex Stadium.

12. jan 2019 kl 20.02 Marius Rabben

Scouseren tok plutselig telling og holdt seg til ankelen. James Milner ble satt i intensiv oppvarming, men Alexander-Arnold bet tennene sammen og beskrev seg som kampklar – med noe hjelp fra klubblegen.

– Det var bare et overtråkk, forklarer Trent til klubbens nettside etter oppgjøret.

NEKTET Å GI SEG:
NEKTET Å GI SEG:  Alexander-Arnolds ankel ble teipet før kampen, og med noen smertestillende klarte han å fullføre kamper uten synlige problemer.

– Det var ganske smertefullt, men jeg fortalte manageren og legeteamet at jeg bare trengte å bli teipet opp og få et par smertestillende, så ville jeg være klar. Det var godt å kjenne at manageren fortsatt hadde tillit til å sende meg utpå der, og alt gikk bra.

Usikker manager før avspark

Jürgen Klopp forklarer til pressen etter sliteseieren at han ikke syntes det så lyst ut da Alexander-Arnold gjennomførte noen korte spurter like før kampstart.

– Jeg likte ikke måten han gjorde dem på, for da han bremset så det ut som han haltet litt. Så jeg syntes ikke det så bra ut. På vei til garderoben fortalte han meg at smertene var borte, forklarer tyskeren.

– Så fikk han litt behandling av legen. Da sa han (legen) at det burde gå bra, teipet foten og han kunne gå utpå. Jeg vet ikke nøyaktig hva som skjedde, og jeg håper det var absolutt ingenting. Det var ikke «ingenting» ettersom det var skikkelig vondt, men jeg håper det ikke vil ta for lang tid før smertene er helt borte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]