29. jan 2019 kl 23.02 Arild Skjæveland

Få hadd trodd at Newcastle United skulle få med seg noe når de fikk Manchester City på besøk på St. James’ Park tirsdag kveld.

Jürgen Klopp hadde ingen tro på hjelp fra The Magpies, og uttalte seg på dagens pressekonferanse:

– Jeg forventer at City skal vinne alle kamper. Jeg forventer at de slår Newcastle i Newcastle, uttalte han. Heldigvis tok han feil.

En kunne få opp til 17 ganger pengene på å spille hjemmeseier før avspark. Oddsen kunne nok mangedobles igjen da Sergio Agüero satte inn 1-0 til gjestene etter bare 24 sekunder.

Newcastle slo tilbake

Rafael Benítez sitt mannskap løftet seg etter baklengsmålet, og var fullt på høyde med de lyseblå fra Manchester i resten av omgangen, med en voldsom innsats med Salomon Rondon i spissen.

Rondon ble også mannen som utlignet, da han satte inn 1-1 etter 66 minutter. 14 minutter senere fikk Newcastle straffespark da hjemmelagets midtbanespiller Sean Longstaff stjal ballen foran Fernandinho som laget straffespark.

Longstaff er forøvrig storebror til Luis Longstaff, som spiller for Liverpools U18-lag.

Fra 11 meter gjorde Matt Ritchie ingen feil – han satte inn 2-1. Med det er fortsatt avstanden mellom Liverpool og Manchester City fire poeng. Avstanden kan bli sju, dersom de helrøde slår Leicester City på Anfield onsdag kveld.

Liverpool - Leicester City spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.