– Gode nyheter at jeg ikke har hørt noe fra Liverpool

Fristen for å tilbakekalle Harry Wilson nærmer seg. Frank Lampard håper Liverpool ikke ringer.

10. jan 2019 kl 10.10 Arve Vassbotten

I Harry Wilsons utlånsavtale med Derby County ligger den en opsjon for Liverpool til å hente tilbake 21-åringen i januar. Det er i så fall en klausul som må utløses nå i starten av måneden, ifølge Derby Telegraph.

Men det ser ikke ut til at Liverpool vil kalle tilbake Wilson, som har imponert med ti mål på 24 kamper denne sesongen.

– Jeg har ikke hørt noe fra Liverpool, noe som er gode nyheter. Ingen nyheter er gode nyheter, sier manager Frank Lampard til Derby-avisen.

Flere hakk å gå på

– Jeg håper han blir hos oss, for jeg mener lånet har vært bra for alle parter så langt.

– 10 mål er veldig bra, og han har scoret noen spektakulære mål, men det jeg setter mest pris på er hvordan han har spilt den siste måneden. Hans allroundspill, energien, det å motta ballen og være sentral i spillet, det har hevet seg ett hakk, og jeg tror han har flere hakk å gå på, sier Lampard.

– Det er Harrys egen ære, og jeg håper han fortsetter utviklingen i andre del av sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]