Woodburn nær tilbakekalling

Låneoppholdet i Sheffield United har vært en enorm skuffelse for stortalentet.

9. jan 2019 kl 23.18 Hans Christian Boge-Fredriksen

Liverpool kommer til å hente tilbake Ben Woodburn halvveis inn i låneoppholdet hos Championship-klubben, ifølge Neil Jones i goal.com.

Kan være aktuell for nytt utlån

Unggutten har slitt med spilletid på et veldig sterkt Sheffield United lag, som for øyeblikket ligger på tredje plass i Championship, med kun to poeng opp til direkte opprykksplass.

Siden september har det kun blitt ti minutter som innbytter for den 19 år gamle waliseren. Han har blitt oftere brukt på Liverpool U23 i dette tidsrommet.

I midten av desember pådro Woodburn seg en ankelskade på trening for Sheffield United. Han returnerte da til Liverpool for behandling.

Nå tyder alt på at det ikke blir flere kamper for unggutten i Sheffield United, men rapportene sier at det er flere Championship-klubber som kunne tenke seg å hente Woodburn på et lån ut sesongen.

Det begynner å bli en god stund siden Jürgen Klopp uttalte seg om situasjonen, men han hadde dette å si i november.

– Ben er fortsatt en utrolig ung gutt. Vi vil ikke miste han eller tenke at han ikke gjør det godt nok i Sheffield, sa Klopp den gang.

Det er forventet en bekreftelse i saken innen kort tid for spilleren som har like mange minutter på Liverpool U23 som på Sheffield United denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]