Hamstringproblem for Fabinho

Brasilianeren måtte av banen da han kjente noe i hamstringmuskelen.

19. jan 2019 kl 22.01 Arild Skjæveland

Fabinho var tilbake på midtbanen mot Crystal Palace etter å ha vikariert i midtforsvaret i sine to siste kamper.

Sommerkjøpet fra Monaco spilte en bra kamp, men måtte sette seg ned og hinket av banen etter 87 minutter. Det er dårlig nytt for Liverpool, som vil ha James Milner suspendert mot Leicester og har en Naby Keita som enda ikke har funnet sin rolle i laget.

Forhåpentligvis vil Gini Wijnaldum være helt friskmeldt fra sine kneproblemer til kampen om 11 dager.

Hamstringproblemer

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo var det hamstringen som var problemet til Fabinho. Brasilianeren skal ha kjent noe baki låret, men hva det er og hvor alvorlig det eventuelt skulle være vil ikke bli klart på et par dager.

Liverpool mistet nylig Dejan Lovren mot Wolverhampton med noe som så ut som lignende.

Klopp uttalte seg ikke konkret om hva som var problemet til spilleren etter kampen, men nevnte han da han snakket om de 11 dagene til neste kamp.

– Det er en pause i den perioden. Dersom jeg skulle se for meg at Milner var ute, og Fabinho som tvilsom, så ville det vært en vanvittig utfordring å skulle spille på onsdag og lørdag igjen. Jeg aner ikke hvordan det skulle gått – vi hadde helt ærlig ikke klart det, svarte Klopp på sin pressekonferanse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]