– Jeg bryr meg ikke om resultatet

Tottenham er det tredje laget som er med i tittelkampen, men Spurs-manageren bryr seg ikke om utfallet av Liverpools bortekamp mot Manchester City.

2. jan 2019 kl 10.27 Einar Kvande

Tottenham la press på Liverpool og Manchester City ved å vinne overbevisende 3-0 i Cardiff 1. nyttårsdag. Spurs er dermed oppe på andreplass, seks poeng bak Liverpool, før toppoppgjøret på Etihad.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sa etter seieren i Cardiff at han forholder seg helt nøytralt til kampen mellom City og Liverpool.

– Alle her til lands kommer til å se denne kampen, men jeg vil være helt nøytral, og vil forsøke å kose meg med kampen, sa Pochettino.

– Jeg bryr meg ikke om resultatet. Jeg ønsker bare å nyte en god fotballkamp, la han til.

Håp

Spurs-manageren innrømmer at seieren i det sørlige Wales ga ham nytt håp i titteljakten.

– Vi og Everton har hatt det tøffeste programmet i jula, så jeg vil gratulere mine spillere med en fantastisk innsats. Det var viktig med en seier, og at vi bygget videre på positive resultater. Dette er tre poeng som gir oss litt mer tro på våre muligheter til å få en veldig god posisjon på tabellen.

Uansett utfall at kampen mellom City og Liverpool vil Spurs tjene på det, enten i form av at forspranget til Liverpool minker eller at London-klubben styrker sin posisjon i kampen om andreplassen. Ved uavgjort vil begge deler være tilfellet.

Manchester City v Liverpool på Etihad spilles torsdag 3. januar klokken 21.00 og blir vist på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]