Klar til å signere ny femårskontrakt

Andy Robertson er blitt belønnet for fremgangen.

17. jan 2019 kl 18.38 Einar Kvande

De velinformerte journalistene James Pearce og Paul Joyce melder at Andy Robertson er blitt belønnet for sitt gode spill i Liverpool, og venstrebacken vil nå signere en ny femårskontrakt.

Pearce skriver i Liverpool Echo at Skottland-kapteinen er nær ved å signere en ny femårskontrakt. Forhandlingene er kommet langt, og Robertson er klar til å sette sitt navnetrekk på papiret som vil binde ham til Liverpool frem til sommeren 2024.

Bak Moreno

24-åringen har vært en stor suksess etter overgangen fra Hull City i 2017. Etter en vanskelig start, hvor han befant seg bak Alberto Moreno i venstreback-køen, har han gjort plassen til sin, og er nå et klart førstevalg i posisjonen.

Robertson slutter seg dermed til en lang rekke Liverpool-spillere som har skrevet nye langtidskontrakter med Anfield-klubben den siste tiden. Joe Gomez, Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané signerte alle nye kontrakter i løpet av 2018, og Trent Alexander-Arnold vil trolig følge Andy Robertsons eksempel i løpet av de første månedene av 2019.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]