– Klopp har vært strålende for engelsk fotball

Chris Hughton mener Liverpool er bedre forberedt enn noen gang.

10. jan 2019 kl 23.43 Arild Skjæveland

Lørdag skal Liverpool til Amex Stadium, og forhåpentligvis slå tilbake etter å ha tapt to strake kamper mot Manchester City og Wolverhampton.

Brighton har ikke tapt på sine fire siste kamper, og er det beste hjemmelaget i Premier League dersom vi ser bort fra topp seks-klubbene. Torsdag holdt manager Chris Hughton sin pressekonferanse, og 60-åringen er stor fan av Jürgen Klopp.

– Han har vært strålende for engelsk fotball. Når du ser på topplagene, så har vi opplevd det både hjemme og borte. De er topplag fordi de har de beste spillerne, men også når du ser hvordan de jobber, sier Hughton på pressekonferansen.

Årets kjøp

Brighton-manageren mener Liverpool har gjort mye riktig.

– Når du ser hvordan laget jobber uten ballen for å vinne den tilbake, og kvalitetene de har, så er det på grunn av manageren og kravene han setter. Denne sesongen har vist hvilken stor jobb Klopp har gjort.

– Han har tatt gode avgjørelser denne sesongen. Van Dijk er trolig årets kjøp. Keeperen som har kommet er strålende, og de er bedre forberedt enn noen gang tidligere med kvalitetene de har. Alt er ledet av Jürgen Klopp, og de er strålende å se på.

Brighton - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]