Leicesters viktigste forsvarsspiller rekker kampen

Claude Puel har holdt sin pressekonferanse.

28. jan 2019 kl 17.26 Arild Skjæveland

Onsdag kveld kommer Leicester City til Anfield. Blåtrøyene har, som Liverpool, hatt en lang pause etter forrige ligakamp. De ut av 3. runde av FA cupen tidligere denne måneden.

Den tiden har de brukt godt – for nå blir Harry Maguire likevel spilleklar til kampen om to dager. Det bekreftet manager Claude Puel på mandagens pressekonferanse.

– Harry er kampklar. Han vil være med. Det er ingen andre skader – kun Daniel Amartey som fortsetter å jobbe seg tilbake. Han ser bra ut, svarte Puel ifølge Leicesters Citys offisielle nettsider.

Maguire hadde et meget godt VM. Han har spilt 18 ligakamper og scoret to mål denne sesongen. Han fikk en skade i foten mot Wolverhampton, og ble tatt av banen etter 48 minutter. Nå er han altså bra igjen og klar.

Like lang pause

Forrige gang Liverpool og Leicester var i aksjon var lørdag 19. januar. Da var begge lagene involvert i kamper som endte 4-3.

Liverpool slo Crystal Palace – men «the Foxes» tapte 4-3 mot Wolverhampton, på overtid.

– Vi har hatt muligheten til å hvile og prøve noen nye idéer. Vi har vært tilbake på trening med intensitet, kvalitet og fokus. Det er bra for disse spillerne og for laget, men vi må se fremover, og nå har vi en fantastisk utfordring i de kommende kampene, sa Puel.

Jürgen Klopp vil komme med siste nytt om hvordan skadesituasjonen er i Liverpool når han møter pressen tirsdag kl. 14.30 norsk tid. Den vil vi følge her på liverpool.no.

Liverpool - Leicester City spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]