Liverpool-troppen er tilbake på Merseyside

Starter forberedelsene til Leicester-kampen på fredag.

24. jan 2019 kl 15.23 Einar Kvande

Liverpool-troppen starter for alvor forberedelsene til kampen mot Leicester, med en økt på Melwood fredag, melder Liverpool Echo. Spillerne er nå tilbake på engelsk jord etter treningsleiren i Dubai. Troppen fløy til de Forente Arabiske Emirater etter lørdagens 4-3 seier over Crystal Palace. Der fikk spillerne en del fritid, kombinert med lett trening. Hensikten med oppholdet var å lade batteriene foran innspurten i Premier League og Champions League.

Var tilbake onsdag

– Vi ønsker å komme oss bort fra kulda. Som lag har vi en rekke individuelle situasjoner. Noen har spilt 30 kamper, noen har spilt rundt 10, og noen 15. Noen har ikke spilt på 3-4 uker. Det må vi ta med i betraktningen, og det er derfor vi reiser på treningsleir. De som har blitt ofte brukt skal få hvile og drive rehabilitering, mens de andre vil få et helt annet program, sa Klopp før avreise til Dubai.

– Vi vil ikke trene ofte som en stor gruppe, men vi vil forsøke å få alle i best mulig form med tanke på resten av sesongen, la han til.

Lokalavisen skriver at Liverpool-troppen returnerte til Merseyside onsdag, og alle har fått en fridag i dag, før man intensiverer treningsarbeidet på Melwood i morgen.

Liverpool - Leicester spilles på Anfield onsdag 30. januar klokken 21.00 og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]