«Marko Grüjic gjør Hertha bedre»

Liverpools utlånte serber er tilbake i spill i Bundesliga etter skade, og får mye ros fra sin manager.

22. jan 2019 kl 21.28 Torbjørn Flatin

Marko Grüjic spilte fra start da Hertha Berlin i helgen vant 3-1 borte mot Nurnberg. 22-åringen spilte 57 minutter på sentral midtbane, før han ble byttet ut på stillingen 2-1 til gjestene som for øvrig hadde Rune Jarstein i mål og Per Ciljan Skjelbred på benken.

Skadefri

Manager Pal Dardai sparte ikke på rosen da han skulle beskrive Liverpools utlånte midtbanespiller etter kampen.

«Dette er første gang i midt liv hvor jeg ikke behøvde å velge fra en hylle midt på, men kunne ta fra den øverste. Dette er første gang jeg har hatt en spiller som han, uheldigvis er han er bare fra Liverpool på lån», uttalte Dardai om Marko Grüjic til pressen etter kampen.

Dardai forklarte at Grüjic hadde vært med i en treningskamp mellom A- og B-laget, hvor den store midtbanespilleren hadde vært med på B-laget som vant 1-0 og vist at han var klar igjen etter en skade som har bidratt til at han bare spilte åtte kamper i Bundesliga før vinterpausen.

Mye bedre med Marko

«Når han begynte sesongen og spilte mye da hadde vi 2,4 poeng i gjennomsnitt i ligaen. Han bar hele laget på sine skuldre.“

«Med et slikt gjennomsnitt ville vi kvalifisert oss til Champions League. Selv om det er kamper hvor han ikke gjør så mye bidrar han med sin ro og tilstedeværelse.»

«Uten ham har vi hatt 0,7 poeng i gjennomsnitt. Det er nedrykksform.»

«Hvis han nå holder seg frisk kan vi få en god vårsesong.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]