Markovic scoret da U23 vant

Liverpool vant 2-0 mot Swansea hjemme på akademiet.

24. jan 2019 kl 22.00 Torbjørn Flatin

I den siste kampen i gruppespillet i «Premier League International Cup» vant de røde 2-0 mot Swansea.

Liverpool tok ledelsen etter 16 minutter da spissen Glen McAuley spilte fram Lazar Markovic på venstrekanten og han avsluttet pent og lavt i motsatt hjørne. Bare et par minutter før hadde den samme Markovic spilt fram nettopp McAuley, men iren fikk sin avslutning reddet på streken.

På en grå torsdagskveld doblet Liverpool ledelsen etter 76 minutter da Abdi Sharif kom pent fram på venstresiden, og hans innlegg ble headet inn av Glen McAuley.

Det er fortsatt usikkert om seieren vil være nok til å sende Liverpool til kvartfinalespillet i denne turneringen.

Liverpool: George, Randall, Juanma, Masterson, Johnston, Whelan (Williams 66), Virtue (Christie-Davies 66), Chirivella, McAuley, Sharif, Markovic (Duncan 78)