– Matty betyr mye for dette laget

Viktig spiller for U23-laget er tilbake etter skade.

24. jan 2019 kl 12.25 Einar Kvande

Neil Critchley fryder seg over å ha Matty Virtue tilbake etter skade. U23-kapteinen var ikke snauere enn at han scoret i comebacket.

Den 21 år gamle midtbanespilleren hadde vært ute siden tidlig i november med en ankelskade, men var tilbake i søndagens kamp mot West Bromwich, hvor han scoret utligningsmålet.

– Vi har savnet Matty. Han betyr mye for laget vårt, da han bidrar med mål fra midtbanen. Scoringen hans mot West Bromwich var litt heldig, da den kom etter en keepertabbe, men Matty tok godt vare på sjansen. Han kunne fort ha skutt over eller utenfor, så det var en veldig god avslutning, sier Critchley til Liverpoolfc.com.

– Det var hyggelig å se ham tilbake på banen. Han var ute i flere uker etter at han ble skadet i kampen mot Leicester i november. Han ble i tillegg syk i julen. Vi tenkte ikke å benytte ham så lenge som vi gjorde på søndag, men vi fikk et par skader i første omgang, og ble tvunget til å gjøre noen endringer. Matty spilte lenger enn vi likte, men med tanke på hvor lenge han har vært ut så klarte han seg bra, og spilte veldig godt. Det var flott å ha ham tilbake, legger U23-manageren til.

Premier League International Cup

Liverpool U23 skal i aksjon igjen i kveld, når de er vertskap for Swansea City i Premier League International Cup. De røde har tidligere i turneringen tapt for Villarreal, men de har også slått Hertha Berlin. De må nå slå Swansea for å ha en sjanse til å gå videre fra gruppespillet som en av de to beste toerne. Etter å ha spilt 1-1 i fire strake kamper, synes Critchley det absolutt er på tide med en seier igjen.

– Søndagens kamp var den fjerde på rad hvor det har endt 1-1, noe som er veldig uvanlig. Vi må forsøke å gjøre disse uavgjortkampene om til seiere. Vi virket litt mer solide bak, men vi må sørge for at vi skaper flere sjanser når vi dominerer, ellers betyr det ingenting. Vi har derfor litt å jobbe med fremover på banen, sier Critchley.

– Vi møtte Swansea like før jul, og det var en veldig jevn kamp. Jeg syntes Swansea spilte veldig, veldig bra den kvelden, så det var lite som skilte lagene. Vi hadde en stor mulighet til å vinne kampen helt på tampen, da vi misbrukte et straffespark.

– Dette vil bli en ny vanskelig kamp. Vi vet vi må vinne denne kampen for å ha en sjanse til å gå videre i turneringen, avslutter U23-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]