München kan være et mål for Oxlade-Chamberlain

Alex Oxlade-Chamberlain kan være tilbake i full trening i februar, og har en mulighet til å rekke de to siste månedene av denne sesongen.

23. jan 2019 kl 00.14 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo ligger Alex Oxlade-Chamberlain godt foran antatt skjema etter sin alvorlige skade, uten at man på Anfield tør å håpe på for mye ennå.

Bilder fra Dubai har vist 25-åringen gjøre intense øvelser uten ball og avisen skriver at man forventer at Ox kan være tilbake i full trening om ca en måned, mot slutten av februar.

Klar til Champions League?

Det skal være realistisk at Oxlade-Chamberlain kan være tilgjengelig for kamp i løpet av mars, og at det til og med kan være en sjanse for at han blir spilleklar til returkampen mot Bayern München 13. mars.

Jürgen Klopp uttrykte forhåpninger sist uke, uten å love noe angående Alex, men la heller ikke skjul på at det hele så lovende ut etter den alvorlige kneskaden.

Hvis Oxlade-Chamberlain rekker kampen mot Bayern vil det fortsatt gjenstå åtte kamper i Premier League å spille. Å kunne få den offensive midtbanespillerne tilbake på banen vil i så fall være et stort løft for de røde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]