Sadio Mané nekter for sitater i engelsk presse

Sadio Mané skal være rasende.

16. jan 2019 kl 11.45 Arild Skjæveland

Der en rekke spillere snakker om én kamp om gangen, bare konsentrere seg om seg selv og se hvor en ender opp, og sitater om at en ikke ser på tabellen, var det svært overraskende da det i dag dukket opp et intervju med en svært offensiv Sadio Mané.

Ifølge Liverpool Echo nekter Sadio Mané på at han har sagt noe slikt. Sitatene er ikke ekte, ifølge hovedpersonen selv.

I en artikkel publisert av Sky Sports var senegaleseren tilsynelatende veldig offensiv

– Dette er ikke et lag som «choker». Jeg er sikker på at vi vil bli mestere i England. Når jeg våkner opp, drar jeg ikke til treningsfeltet og tenker at vi ikke kan vinne. Vi er bestemt på å vise at vi er det beste laget i England, var 26-åringen sitert på.

Resten av sitatene

Videre ble han sitert på at han var uenig i påstandene om at Liverpool ikke er et lag som makter å levere når det gjelder som mest.

– Det er ikke lett å høre når folk sier at dette er et lag som kaster bort ting. Vi må ignorere det, og fokusere på det vi har foran oss. Liverpool hadde sjansen til å vinne ligaen for noen år siden, og gjorde det ikke, men jeg foretrekker å tenke at det har hjulpet oss med å få oss dit vi er nå, sier han videre.

Sitatene skal altså ikke ha kommet fra senegaleserens munn, ifølge Liverpool Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]