Se Ox trene med ball igjen

Alex Oxlade-Chamberlain er med på Liverpools treningsleir i varmere strøk.

21. jan 2019 kl 12.55 Einar Kvande

Alex Oxlade-Chamberlain har stor fremgang etter den alvorlige kneskaden han fikk mot Roma i mai i fjor, og er med på Liverpools treningsleir i Dubai. Der trener han og de andre Liverpool-spillerne i temperaturer på rundt 25 grader.

I en filmsnutt på Twitter kan vi se Ox kontrollere ballen både med hode, bryst og lår. Midtbanespilleren virker lett på tå, og kan slå pasninger med begge føttene.

Noen eksakt returdato for Oxlade-Chamberlain er det nok for tidlig å tidfeste ennå, men det er ikke tvil om at den tidligere Arsenal-spilleren har stor fremgang i rehabiliteringen. Jürgen Klopp uttalte nylig at han forventer at 25-åringen vil komme i spill igjen denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]