Sentral Leicester-forsvarer usikker til Liverpool-kampen

Leicester City kan måtte unnvære en av sine faste forsvarsspillere når de gjester Anfield den 30. januar.

22. jan 2019 kl 11.11 Einar Kvande

Leicester-manager Claude Puel har kommet med en skadeoppdatering på midtstopper Harry Maguire, etter at forsvarsspilleren fikk en kraftig smell i leggen tidlig i Leicesters 4-3 tap for Wolves i helgen.

Leicester-ledelsen håper at Maguires leggskade ikke er så ille som først fryktet. Den engelske landslagsspilleren slet tidlig i kampen mot Wolves, etter at han ble taklet hardt, og han virket preget av skaden i hodeduellen i forkant av at ulvene gjorde sitt andre mål etter tolv minutter spill.

Fullførte omgangen

Maguire haltet da han forlot banen etter første omgang, og ble erstattet av Jonny Evans før de siste 45 minuttene.

Det er nå åtte dager til Leicester gjester Anfield, og manager Claude Puel krysser fingrene for at Maquire blir kvitt skaden til da.

– Det er en leggskade. Jeg tror ikke det er noen alvorlig skade, men han klarte ikke å fullføre kampen, sier Puel til LeicestershireLive.

– Vi får se hvordan det går, legger Leicester-manageren til.