Sky Sports: Clyne lånes ut

Ifølge Sky Sports blir Liverpools Nathaniel Clyne lånt ut til Premier League-rival.

4. jan 2019 kl 13.48 Einar Kvande

Sky Sports News hevder at Bournemouth har blitt enig med Liverpool om et lån av Nathaniel Clyne. Låneavtalen skal gjelde ut sesongen.

Ingen av klubbene har så langt bekreftet låneavtalen, men velinformerte journalister som James Pearce og Paul Joyce melder nå det samme som Sky Sports på Twitter.

27-åringen har bare vært involvert i fire Premier League-kamper denne sesongen, og i tre av disse har han vært innbytter.

Mer spilletid

Clyne vil sannsynligvis få langt mer spilletid i Bournemouth, som har langtidsskader på nøkkelforsvarere som Simon Francis og Adam Smith.

Midtbanespiller Junior Stanislas spilte ute av posisjon som høyreback da Bournemouth spilte 3-3 mot Watford onsdag kveld.

Clyne kom til Liverpool fra Southampton sommeren 2015, og var lenge førstevalget som høyreback hos Anfield-klubben. En langvarig ryggskade forrige sesong satte ham imidlertid mye tilbake, og han har siden vært bak både Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez i høyreback-køen.

Totalt har Clyne spilt 102 kamper for Liverpol, men bare ni av disse har kommet i løpet av de to siste sesongene. Han spilte sin første Premier League-kamp for sesongen i 3-1 seieren over Manchester United i desember, og har siden kommet inn tre ganger fra benken i julekampene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]