Utvisning snudde kampen

Liverpool U18 er utslått av Premier League Cup.

26. jan 2019 kl 15.37 Einar Kvande

Liverpool U18 tapte kvartfinalen i Premier League Cup mot Manchester United 3-2, etter å ha ledet 2-0 på akademiet i Kirkby.

Paul Glatzel og Bobby Duncan scoret henholdsvis før og etter pause, og ga Liverpool det som virket som en solid ledelse. Den første scoringen kom etter at Glatzel ble felt og fikk straffespark. 17-åringen tok selv straffesparket, men Uniteds keeper reddet. Glatzel satte imidlertid inn returen. Duncan doblet ledelsen etter 57 minutter. Etter forarbeid av Leighton Clarkson og Glatzel satte Duncan ballen i mål fra kort hold. Hans 20. mål for sesongen.

Boyes så rødt

Men så ble Morgan Boyes utvist like før timen var spilt, da han la Ramazani i bakken, da United-spilleren hadde fri vei mot mål. Det ga gjestene blod på tann.

På det påfølgende frisparket reduserte Mason Greenwood, før Teden Mengi satte inn utligningen som førte kampen til ekstraomganger. Et nytt frispark fra Greenwood avgjorde kampen like før pause i ekstraomgangene.

Lagoppstillingen

Liverpools lag: Jaros, Walls, Larouci, R. Williams, Boyes, Ritaccio, Dixon-Bonner (Cain 66), Clarkson (Savage 63), Glatzel (O’Rourke 106), Duncan, Longstaff.

Ubenyttede reserver: Bearne, B. William