Mer skadeoppdatering fra Klopp:Van Dijk og Fabinho syke, Lovren tilbake

Tre var tilbake og to tålte ikke luftforandringen fra Dubai til Merseyside og måtte ty til sykesengen når troppen i dag var tilbake på Melwood.

25. jan 2019 kl 18.39 Torbjørn Flatin

I tillegg til oppdatering om Gomez, Alexander-Arnold og Wijnaldum, kunne Jürgen Klopp i dag konstatere at tre var tilbake på treningsfeltet under dagens dobbelte økt, mens to måtte holde sengen med sykdom.

Van Dijk og Fabinho syke

Manageren kunne fortelle at Virgil van Dijk og Fabinho mistet øktene med sykdom, men ga inntrykk av at det ikke vil være noe problem i forhold til kamper.

- Et par er syke. Slik kan det være med de værskiftninger vi har vært utsatt for, sier Jürgen Klopp til liverpoolfc.tv.

- Det skal ikke være noe vi behøver å bekymre oss særlig over.

Lovren tilbake

Den gode nyheten var at Dejan Lovren, Ki-Jana Hoever og Ben Woodburn var tilbake på feltet etter skader.

- Dejan er viktig. Han var i glimrende form og har ikke vært så lenge borte, heldigvis, fortsetter Klopp.

- Det er også godt å ha Joel (Matip) tilbake og vi greide å komme gjennom vår midtstopper "krise".

Hoever friskmeldt

- Det er også gode nyheter, absolutt, kommenterer manageren om at den 17-årige kometen Ki-Jana Hoever er friskmeldt igjen.

- Jeg tror han ble mentalt stresset, ikke etter kampen mot Wolverhampton, men etter han fikk rødt kort noen dager etter for U23. Jeg så kampen og for meg var det aldri en utvisning. Dagen etter trente han med oss, da hadde han et lite problem med lysken, som jeg tror ikke minst var psykologisk.

Spillere på vei tilbake

- Dette er den beste tiden for når du behøver en uke hvor du bare kan trene og forberede deg, understreker Jürgen Klopp etter en anstrengende desember måned og også første halvdel av januar.

- Dessverre har vi ikke en fulltallig tropp, vi har fortsatt noen skader, men det er spillere på vei tilbake som Ox. Joe behøver fortsatt litt tid og så er det andre som vi vurderer fortløpende.

- I dag tidlig hadde vi 17 spillere som trente helt normalt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]