BT Sport valgte Chelsea-Tottenham:Watford-kampen ikke direkte på TV2

Engelsk TV har valgt seg ut London-derbyet mellom Chelsea og Tottenham, og dermed får ikke TV 2 vist Liverpool-kampen.

22. jan 2019 kl 14.14 Einar Kvande

Liverpools hjemmekamp mot Watford onsdag 27. februar blir den fjerde Liverpool-kampen som TV 2 ikke sender direkte denne sesongen.

Watford var også motstander i den første kampen som ikke ble vist direkte på norske TV-skjermer, da Liverpool vant 3-0 på Vicarage Road i slutten av november. Den gangen valgte TV 2 Sporten isteden å sende Manchester Untied mot Crystal Palace på TV 2 Sport Premium lørdag klokken 16.00. Dette etter at TV 2 var i en lignende situasjon den 22. september, da Manchester Uniteds kamp mot Wolves ble vraket til fordel for Liverpools oppgjør mot Southampton.

Halvannen uke senere fikk vi heller ikke servert direktebilder fra Liverpools 3-1 seier borte mot Burnley. Da valgte BT Sport heller å vise Manchester United - Arsenal.

Og som kjent ble ikke Liverpools 4-3 seier over Crystal Palace sist helg sendt direkte heller. Da valgte TV 2 å prioritere Manchester United - Brighton.

På Boxing Day valgte TV 2 å prioritere Liverpools kamp mot Newcastle, og vraket derfor Manchester Uniteds kamp mot Huddersfield. Men kanalen fant likevel en løsning i etterkant, slik at de fikk sendt Uniteds kamp på grunn av at den ble Ole Gunnar Solskjærs første hjemmekamp som midlertidig United-manager.

I neste serierunde går Manchester Uniteds hjemmekamp mot Burnley kun i opptak, da BT Sport har valgt Newcastles hjemmekamp mot Manchester City som TV-kamp tirsdag 29. februar. Liverpools hjemmekamp mot Leicester vises direkte dagen etter.

I opptak på TV 2 Sport Premium 2

Liverpool.no har vært i kontakt med TV2, som bekrefter at Watford mot Liverpool ikke blir vist direkte, men vil bli sendt i opptak senere på kvelden. Kanalen kommer heller ikke til å sende Manchester United den runden.

Status etter den serierunden vil dermed være at fire Liverpool-kamper ikke har blitt vist direkte på norske skjermer, mot tre United-kamper.

– I midtukerundene i England må vi vise de kampene som blir valgt ut som TV-kamp i England. 27. februar har BT Sport valgt London-derbyet og «toppkampen» Chelsea – Tottenham som TV-kamp. Det medfører jo dessverre at vi ikke kan sende Liverpool – Watford, Crystal Palace – Manchester United eller Arsenal – Bournemouth i tillegg til et par kamper til. Men vi kommer til å følge disse kampene meget tett i vårt «Målshow» på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo, der vi gir seerne både sjanser, scoringer og andre viktige situasjoner fortløpende, sier Remi Taule i TV 2 Sporten til Liverpool.no.

– Liverpool – Watford vil forøvrig bli sendt i opptak på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo fra kl. 23.05. Vi skal også sørge for at vi ikke har resultatservice på TV 2 Sport Premium 1 under Chelsea - Tottenham for å skåne dem som vil se Liverpool i opptak kl. 23.05, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]