Aldri tidligere har det blitt spilt Premier League-kamper på tidspunktet derbyet er satt opp

Løsningen kan gjøre at en får med seg mye Premier League-fotball onsdag 4. desember.

17. okt 2019 kl 22.42 Arild Skjæveland

Torsdag ble det bekreftet at derbyet mellom Liverpool og Everton på Anfield skal spilles onsdag 4. desember, med avspark kl. 21.15.

Det har vært 44 forskjellige tidspunkt for Premier League-kamper tidligere - men 21.15 en onsdag skjer for aller første gang, ifølge Duncan Alexander i Opta.

Vanligvis er avspark kl. 20.45 eller 21.00 norsk tid for slike kamper, men nå som Amazon Prime har fått rettighetene, er det annerledes.

Moro dersom en sitter i sofaen

4. desember er det satt opp flere kamper. Manchester Uniteds hjemmemøte med Tottenham skal ha avspark kl. 20.30 norsk tid. Ifølge Alexander er det 59. gang en Premier League-kamp spilles kl. 20.30 - men det har vært sjelden de siste årene.

Ben Crellin belyser hvilke muligheter det gir til Premier League-seere som sitter hjemme med fjernkontrollen. Som nøytral tilskuer kan du se førsteomgang av United-Tottenham, et kvarter av Liverpool - Everton, og deretter begge andreomgangene etter hverandre.

For lesere av Liverpool.no er nok akkurat denne løsningen ganske uaktuell - men en kan i det minste få med seg førsteomgangen og en del av det som skjer på Old Trafford, om en skulle ønske det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]