FORRIGE DERBY:  Divock Origi ble helten seks minutter på overtid sist Everton gjestet Anfield.

Aldri tidligere har det blitt spilt Premier League-kamper på tidspunktet derbyet er satt opp

Løsningen kan gjøre at en får med seg mye Premier League-fotball onsdag 4. desember.

Torsdag ble det bekreftet at derbyet mellom Liverpool og Everton på Anfield skal spilles onsdag 4. desember, med avspark kl. 21.15.

Det har vært 44 forskjellige tidspunkt for Premier League-kamper tidligere - men 21.15 en onsdag skjer for aller første gang, ifølge Duncan Alexander i Opta

Vanligvis er avspark kl. 20.45 eller 21.00 norsk tid for slike kamper, men nå som Amazon Prime har fått rettighetene, er det annerledes.

Moro dersom en sitter i sofaen

4. desember er det satt opp flere kamper. Manchester Uniteds hjemmemøte med Tottenham skal ha avspark kl. 20.30 norsk tid. Ifølge Alexander er det 59. gang en Premier League-kamp spilles kl. 20.30 - men det har vært sjelden de siste årene.

Ben Crellin belyser hvilke muligheter det gir til Premier League-seere som sitter hjemme med fjernkontrollen. Som nøytral tilskuer kan du se førsteomgang av United-Tottenham, et kvarter av Liverpool - Everton, og deretter begge andreomgangene etter hverandre.

For lesere av Liverpool.no er nok akkurat denne løsningen ganske uaktuell - men en kan i det minste få med seg førsteomgangen og en del av det som skjer på Old Trafford, om en skulle ønske det.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+