Brewster scoret to da U23-laget slo Wolves

Neil Critchleys gutter slo Wolverhampton.

20. okt 2019 kl 21.36 Arild Skjæveland

Noen timer før førstelaget entret Old Trafford, var Neil Critchleys U23-lag i aksjon på akademiet.

Det ble målrikt og underholdende. Rhian Brewster, som vil håpe at han er med på flyet til Belgia neste uke, startet kampen på topp, og fikk en annullert scoring allerede før fire minutter var spilt. Senere i omgangen fikk han en scoring som ble stående, etter at Elijah Dixon-Bonner spilte han frem. Avslutningen er det ingenting å si på - oppe i hjørnet, ifølge Liverpoolfc.com.

Wolverhampton utlignet fra straffemerket - men Liverpool gikk likevel til pause med ledelse. Herbie Kane avsluttet lavt under keeper, og ga de helrøde 2-1.

Etter pause headet Brewster inn 3-1 etter forarbeid av Luis Longstaff. Da Leighton Clarkson la på til 4-1 så det ut til å bli en komfortabel seier. Så scoret Wolves to raske mål, og stillingen var 4-3. Gjestene presset på for utligning, men det kom ingen flere mål.

Liverpool er med det på 7. plass på tabellen, med ni poeng på åtte kamper.

Liverpools lag: Winterbottom, Williams, Larouci (Gallacher, 75), Van den Berg, Boyes, Chirivella, Longstaff, Dixon-Bonner (Clarkson, 61), Brewster, Kane, Jones.

Ubenyttede reserver: Clayton, Atherton, Coyle.