TANGO FOR TO:  Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold hadde nok fått full score i Skal vi danse for trinnene etter Robertsons scoring mot Salzburg.

– De har skrevet om regelboka for backer

Martin Keown mener Robertson og Alexander-Arnold er i ferd med å bli Liverpools viktigste spillere.

Liverpool har sju av 30 spillere på lista over kandidater til Ballon d'Or. Daily Mails ekspertkommentator Martin Keown, mener ett navn til burde vært lagt til fra Liverpool: Andy Robertson.

«Han og Trent Alexander-Arnold har praktisk talt skrevet om regelboka for backer. De har tatt den posisjonen til et helt nytt nivå.»

«De ser mer og mer ut som Liverpools viktigste spillere for hver uke», skriver den tidligere Arsenal-forsvareren.

Skaper nest mest

Han viser til at Kevin De Bruyne har skapt flest sjanser i Premier League denne sesongen med 31. Alexander-Arnold er nestemann med 30.

FULL AV BEUNDRING:  Martin Keown, her i samtale med Rafael Benitez, vier en hel spalte til Liverpools backer i Daily Mail.

Han peker også på at Robertson på sin side i tillegg til de offensive bidragene er god på å lukte farer og til å komme seg tilbake i tide.

Både Manchester United og Genk skapte problemer med to spisser på topp mot Liverpool den siste uka. Ole Gunnar Solskjær brukte 3-4-1-2 for å stoppe backene, og spørsmålet er nå om Mauricio Pochettino vil kopiere det på søndag.

«Pochettino brukte 4-2-3-1 og vant 5-0 mot Røde Stjerne i Champions League. Det kan være han bestemmer seg for å holde seg til det, men å starte med to på topp kan være den beste måten å teste Liverpools midtforsvar på», mener Keown.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+