En frisk og mer språkmektig Naby Keita er klar til innsats

Jürgen Klopp antyder at Liverpools nr. 8 vil bli involvert i denne ukes kamper.

2. okt 2019 kl 00.24 Torbjørn Flatin

Da Liverpool var i Sheffield på lørdag og kjempet hardt for å sikre seg sesongens sjuende ligaseier av sju mulige, da gjennomførte Naby Keita harde treningsøkter på Melwood.

- Det var med tanke på de kampene som kommer, erkjenner Jürgen Klopp og synes å gi et hint om at det kan gjelde allerede mot Salzburg og/eller Leicester denne uka.

- Vi kunne ha satt ham på benken i helgen, men da ville han ha mistet to skikkelige økter og vi ønsket å gi ham dem.

Gjennomførte viktig økt

- Nå skal han være klar. Jeg snakket med Andreas Kornmayer (fysisk trener) og han sa at den sesjonen han hadde på søndag var virkelig god og viktig. Det var veldig intens for ham og akkurat hva han behøver nå.

- Han var skadet, han kom tilbake og ble skadet igjen, slik at vi må sørge for at det ikke skjer igjen. Han er mye bedre nå, forklarer Klopp til Liverpool Echo.

Har lært seg engelsk

- Den siste praten jeg hadde med ham var på engelsk og det virket som at han forstod alt jeg sa. Det er et stort skritt.

- Han kom fra Leipzig med store forventninger og jeg håper alle husker hvor bra han startet. Siden ble det ikke så bra, deretter kom skadet, slik at han har måttet bruke tid til å tilpasse seg.

- Han vil være med i troppen hundre prosent. Alt er på plass nå.

- Han er en smart kar slik at det er ikke noe problem fotballmessig, men det å kunne forstå språket hjelper veldig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]