– Føler jeg har båret nummer 7 med respekten det fortjener

Her er draktene som betyr mest for James Milners karriere.

14. okt 2019 kl 21.16 Marius Rabben

Den nyeste utgaven av BT Sport-innslaget «What I Wore» handler om Liverpools populære visekaptein.

I episoden er han innom blant annet gjennombruddet i Leeds som 16-åring, idolene under oppveksten og klubbene han har spilt for.

– Så bra som jeg kan

Ett av spørsmålene han får dreier seg om han følte et ekstra press i Liverpool etter å ha valgt ikoniske 7 som draktnummer.

– Ja, det vil jeg si, men jeg liker å tro at jeg har båret det så bra som jeg har kunnet, og at jeg har vist respekten det fortjener, forteller Milner.

– Og jeg mener at enhver trøye man får i Liverpool er en stor trøye, legger han til.

33-åringen får også spørsmål om snuoperasjonen mot Barcelona.

– Det sier mye om klubben

– Den første kampen ga ikke et rettferdig resultat av oppgjøret, men som du vet er ikke fotballen alltid rettferdig, sier han, og legger til at laget i forkant av returen hadde en sliteseier mot Newcastle, før dagen før så Man City vinne knappe 1–0 i den tette gullkampen.

– Og så måtte vi reise oss og prøve igjen mot alle odds. Dette var en av de spesielle Anfield-kveldene hvor atmosfæren var utrolig fra avspark.

Milner mener totalpakken av det som skjedde i første kamp samt påfølgende Premier League-runde bidro til en ekstra spesiell stemning.

– Alt i løpet av seks dager. Det sier mye om klubben, fansen, laget, lagets karakter og egenskapene som var der selv om vi manglet noen spillere.

Se hele episoden på drøyt 14 minutter i vinduet øverst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]