GODT FORHOLD:  James Milner er Liverpools veteran.

– Manageren vet hva han skal si og gjøre

James Milner sier at manageren er den samme i garderoben som foran kameraene og på stadion.

Klubbens veteran er James Milner. 33-åringen har spilt 523 kamper i Premier League, og er fortsatt en viktig del av et ungt Liverpool-lag på jakt etter sin første ligatittel siden 1990.

I forrige ligakamp holdt han hodet kaldt og scoret vinnermålet fem minutter på overtid.

– Jeg har vært heldig nok til å spille lenge, og har spilt med noen store spillere og under store managere. Hver eneste dag du går ut på banen kan du lære noe, sier Milner i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Kanskje handler rollen min litt mer om å hjelpe de yngre spillerne nå - men jeg kan lære fra lagkameratene mine og fra manageren. Du må alltid prøve å forbedre deg så mye som du kan, så jeg går til hver treningsøkt, hver dag, med en tanke om at du ikke vet noe.

– Jeg er sikker på at manageren lærer ting, og han har vært i fotball mye lenger enn meg. Dersom du tenker at du allerede vet alt, vil du slite.

Skryter av manageren

Jürgen Klopp snakker varmt om sin visekaptein hver eneste gang han har anledning, og legger ikke skjul på at han ønsker at 33-åringen skal forlenge med de helrøde. Milner sier at manageren er lik i garderoben som han er foran kameraene og på stadion.

– Med manageren, så får du det du ser. Han er ikke på én måte foran kameraene, og helt annerledes med spillerne. Han er ærlig med spillerne, og lever for det hvert minutt. Han er på sidelinjen og spretter rundt og ønsker å være der ute. Den energien er viktig for oss når vi sliter, sier han.

– Det virker som at han vurderer det riktig. Han vet når han skal legge armen på skulderen etter en kamp. Dersom vi ikke har spilt bra, så vet han hva han skal si i pausen. Trenger du en skyllebøtte, så får du det også. Han vurderer de situasjonene veldig bra.

Liverpools neste kamp er borte mot Manchester United. Kampen på Old Trafford spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2019 kl 22:32

– Det jeg liker best med VM for klubblag, er at du får merket på drakten dersom du vinner

Gini Wijnaldum er motivert for å vinne VM for klubblag.

+
18.11.2019 kl 20:53

Tirsdag starter medlemssalget

Klubben skal selge billetter for kampene i andre halvdel av sesongen.

+
18.11.2019 kl 19:40

Kan bli det femte laget som går 30 kamper ubeseiret i Premier League

Dersom Liverpool unngår tap på Selhurst Park kan de klare noe bare fire lag tidligere har gjort i Premier League.

+
18.11.2019 kl 18:15

Gomez ser ut til å bli klar - fortsatt usikkert med Salah og Robertson

Siste nytt på skadefronten.

+