– Forhåpentligvis blir jeg her for alltid

Sadio Mané ser ingen grunn til å forlate Liverpool, og snakker om hvordan Salah og Firmino er utenfor banen.

27. okt 2019 kl 13.58 Arve Vassbotten

Sadio Mané har hatt en forrykende start på sesongen med ni mål for Liverpool, fem av dem i Premier League.

Med senegaleserens utvikling på Anfield er det ikke rart at han i hvert eneste overgangsvindu kobles til andre storklubber, men 27-åringen har ingen planer om å flytte på deg.

– Jeg er veldig glad for å være en del av denne flotte klubben, og jeg nyter det. Forhåpentligvis blir jeg her for alltid, sier Mané i et intervju med TV 2.

– Jeg har vært i noen klubber rundt om i verden, men Liverpool er unik. Det er som en familie. Humøret er alltid utrolig. Men det er normalt, vi har vært sammen i fire år og kjenner hverandre. Vi er også sammen utenfor banen og det er viktig for moralen, sier han.

Sjenert Firmino

Sammen med Mohamed Salah og Roberto Firmino, utgjør Mané en av de mest fryktede trioene i fotballverdenen.

19 mål har de tre bøttet inn denne sesongen, 12 av dem i Premier League. Men om de lager trøbbel for alle på banen, er de tre mer stille utenfor.

– Mo er artig noen ganger. Han er en kul og hyggelig fyr. Bobby er veldig sjenert. Han er den mest sjenerte fotballspilleren jeg noen gang har møtt, men veldig hyggelig, sier Mané til TV 2.

– Uprofesjonelt å tenke på tabellen

Når det er avspark på Anfield klokka 17.30 søndag kveld leder Liverpool Premier League med sine 25 poeng, mens Tottenham er nede på 10. plass med 12 poeng.

JA TAKK TIL FLERE:
JA TAKK TIL FLERE:   Sadio Mané har et klart mål om at Liverpool denne sesongen skal få løfte Premier League-trofeet.

Sadio Mané ofrer ikke gapet på tabellen en tanke før storkampen.

– Det ville vært veldig dumt og uprofesjonelt av oss å tenke på tabellen. Vi vet at sesongavslutningen er veldig langt unna, sier Sadio Mané i et annet intervju med Liverpoolfc.com.

– Mentalt vet vi målet vårt: vi vil vinne serien. Men akkurat i øyeblikket må vi konsentrere oss om kamp for kamp - og spesielt prøve å vinne alle sammen.

Da de to lagene møttes i serien sist sesong ble det 2-1 til Liverpool i begge. Hjemme på Anfield ble kampen avgjort på selvmål mot slutten. Da lagene møttes igjen i Champions League-finalen vant Liverpool 2-0.

– Jeg vet ikke om det påvirker dem. Jeg kjenner dem ikke, og jeg vet ikke hva de tenker på. Men for oss, har det en veldig positiv innvirkning. Vi slo dem tre ganger sist sesong - det er en motivasjon for oss å prøve å vinne mot dem igjen. Vi ser fram til en tøff kamp, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]