Klopp truet med bøter om spillerne ikke sendte han tekstmelding

Selv når Liverpool-spillerne har fri, slipper de ikke unna sjefen.

26. okt 2019 kl 23.41 Arve Vassbotten

James Milner kommer snart ut med boka «Ask a Footballer: My Guide to Kicking a Ball About», og stiller derfor opp til endel intervjuer for tiden.

Overfor iNews avslører veteranen at Jürgen Klopp forventer regelmessige meldinger fra spillerne når de ikke er på Melwood på grunn av ferie eller landslagsoppdrag.

De som spiller landskamper må gi beskjed om hvordan de føler seg når de går av banen, mens de som er på spesielle treningsprogrammer må sende en daglig melding når de har gjennomført programmet.

– Ikke så blid når noen glemmer

– Han er ikke så blid når noen har glemt å sende ham melding. Jeg vet ikke om folk trodde det var en spøk den første gangen han spurte om det, og ingen tekstet ham. Da sa han: «Gutter pass på å sende meg meldinger, hvis ikke blir det delt ut bøter». Den informasjonen er viktig for han.

– Det er slik han er. Han elsker jobben, han går hundre prosent inn i den, han er så fokusert og setter høye krav. Men han trives mens han gjør det, og kan spøke med det.

– Han er som han fremstår. Kan han gjøre noe for å hjelpe spilleren? Kan de komme tilbake for behandling? Han tenker på sitt neste laguttak. Han ønsker den informasjonen, sier Milner.

Fikk bilde av Klopp i boblebadet

Milner sier han stort sett bare sender: «økten gjennomført» når han er ferdig med sitt program.

Da får han stort sett tommel opp tilbake fra Klopp. Men noen ganger har Milner også fått seg en overraskelse, som da Klopp plutselig begynte å svare med cowboyhatter eller som da han sendte et bilde av seg selv i boblebadet til svar.

– Kanskje han forsøkte å si at jeg måtte slappe av. Han så ut til å kose seg, sier Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]