Jürgen Klopp: – Nok en gang var vi ikke oss selv borte mot Man Utd

Det har snart gått en uke, men Jürgen Klopp er fortsatt litt misfornøyd med det som skjedde på Old Trafford.

26. okt 2019 kl 17.28 Arve Vassbotten

Sist helg ble det en stopp på Liverpools seiersrekke i Premier League etter 17 kamper, da Jürgen Klopp tok med seg laget til Old Trafford. Dermed avga Liverpool poeng for første gang i årets serie.

En uke seinere er Klopp fortsatt litt misfornøyd med at det bare ble 1-1 mot erkerivalen.

– Vi må forbedre oss på hvordan vi spiller borte mot Manchester United, for nok en gang var vi ikke ordentlig oss selv, sier Klopp i et intervju med Sky Sports.

– Det er sant at de setter opp laget annerledes enn de pleier når de spiller mot oss, slik har det vært helt fra jeg kom til England. Mot Tottenham er det annerledes, for det er hjemmekamp, sier Klopp.

Hjemme på Anfield har ikke Liverpool tapt på 44 kamper i serien. Men Klopp tar naturligvis ikke lett på helgens oppgave uansett.

– De ønsker å slå tilbake

Selv om Tottenham har hatt en vanskelig sesong, viste de denne uka at de begynner å finne tilbake formen og slo Røde Stjerne 5-0 borte.

– Nå viste de hvordan de kan spille.

– Det er det laget vi forbereder oss på. Vi kan ikke forberede oss på å møte laget som slet for tre-fire uker siden. Vi trenger å være intense i den kampen. Vi må være hundre prosent, for hvis senker oss så er ikke det nok mot Tottenham.

– De ønsker å slå tilbake, de ønsker å forbedre situasjonen, og vi vant Champions League-finalen mot dem, sier Klopp.

Tottenham ligger nå på 12. plass med 3 seiere, 3 uavgjort og 3 tap til nå i sesongen.

Savner litt naturlige bevegelser

I intervju med Liverpool-legenden Phil Thompson, snakker Klopp også om Champions League-seieren mot nettopp Tottenham.

– Det er et fint minne, det var vidunderlig og stort, men det er historie. Det er et fint øyeblikk i livet, men noe annet endret seg ikke egentlig. Men det var sannsynligvis den beste sommeren i mitt liv.

– Guttene startet sesongen med et litt annet tankesett, med mer tro på seg selv. Jeg synes fortsatt vi har rom for å ha enda mer tro på oss selv, og spille mer naturlig, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]